Kupujesz piękne warzywa i owoce, a po kilku dniach wszystko jest już zwiędnięte i miękkie?
Próbujesz coś zamrozić na zapas – i potem zamiast chrupiących warzyw wyciągasz bezkształtną papkę?
To nie tylko strata jedzenia.
To też zmarnowane pieniądze, czas i energia.
A frustracja rośnie jeszcze bardziej, gdy zimą zostajesz skazana na bezsmakowe warzywa z marketu i tęsknisz za zapachem świeżych produktów.
Znasz to uczucie, gdy marzysz o pachnących malinach albo smaku letnich pomidorów?
Dobra wiadomość jest taka, że te smaki da się zatrzymać na dłużej – wystarczy znać kilka prostych zasad.
I właśnie jesień jest najlepszym momentem, by to zrobić. To ostatnie chwile takiej obfitości – kiedy stragany uginają się od soczystych śliwek, jabłek czy gruszek czy dyni.
To idealna chwila, żeby cieszyć się końcem zbiorów prosto z pól i przechowywać swoje zapasy tak, by czekały na Ciebie nie tylko przez najbliższe dni, tygodnie ale i nawet całą zimę!
Jesienią:
✅ kupisz jeszcze najlepsze i najtańsze warzywa oraz owoce w całym roku,
✅ możesz zrobić z nich zapasy na zimę,
✅ masz okazję, by Twoja spiżarnia i zamrażarka wypełniły się smakami, które w styczniu będą bezcenne i niedostępne.
Jeśli nie wiesz:
🤔 które warzywa trzymać w lodówce, a które w koszyku,
🤔 co można mrozić, a czego nie warto,
🤔 dlaczego jedne owoce przyspieszają psucie innych,
to mam coś, co Ci pomoże.
🍐 Twoje jabłka i gruszki wciąż są chrupiące po kilku tygodniach.
🍅 Pomidory, papryki i dynie nie psują się po kilku dniach, tylko czekają świeże aż będziesz miała ochotę na jesienne leczo.
❄️ Śliwki zamrożone we wrześniu smakują jak świeże nawet w styczniu.
🧺 W Twojej kuchni nie ma chaosu ani psujących się produktów – jest porządek, zapasy i spokój.
🥫A w środku zimy otwierasz słoik z domowym przecierem pomidorowym i… Boże, jak on pachnie! Od razu ślinka cieknie…
To nie magia. To proste zasady przechowywania, które zebrałam w jednym miejscu.
„Jak przechowywać warzywa i owoce?” to praktyczny poradnik stworzony, by rozwiązać jeden z najczęstszych problemów w każdej kuchni – jak i gdzie przechowywać nasze produkty.
Zamiast zgadywać, co trzymać w lodówce, a co nie, co możesz wekować lub marynować, zamiast szukać odpowiedzi w sprzecznych poradach z Internetu – dostajesz jasne, sprawdzone instrukcje w jednym miejscu.
To Twój przewodnik po zachowaniu maksymalnego smaku i świeżości – niezależnie czy zamierzasz zjeść swoje zapasy w tym tygodniu czy dopiero w nadchodzącym sezonie zimowym.
Wyobraź sobie, że odzyskujesz nawet 3600 zł rocznie (tyle pieniędzy traci statystyczny Polak na marnowaniu jedzenia), bo wiesz, jak odpowiednio przechowywać produkty. Dzięki temu Twoje jedzenie nie ląduje już w koszu, bo jest dłużej świeże i pyszne.
W zestawie otrzymujesz też 4 ręcznie malowane plakaty do druku – praktyczne ściągi i piękna dekoracja Twojej kuchni.
Wartość zestawu: 160 zł – Ty dostajesz je gratis.
A ile kosztuje cały pakiet?
❌ Nie 200 zł
❌ Nie 100 zł
✅ Tylko 47 zł
Tyle obecnie wynosi cena tego zestawu w moim sklepie. Mniej niż jedno zamówienie na wynos. A wiedza, którą zyskujesz, zostaje z Tobą na lata.
Skoro tu jesteś, to znak, że coś Cię poruszyło. Może to była reklama, może impuls… ale jedno jest pewne:
trafiłaś tu nie bez powodu.
I właśnie dlatego mam dla Ciebie coś specjalnego.
Po pierwsze, kupując poradnik TERAZ zapłacisz za niego 20% taniej.
💰 Po drugie, otrzymasz 3 dodatkowe bonusy:

🎁BONUS #2
Niezbędnik kuchenny - Checklista wyposażenia do kuchni

🎁BONUS #3
Pielęgnacja sprzętu kuchennego w pigułce (wyciąg z książki "Kuchenny elementarz…”)

🎁BONUS #4
Opakowania zero waste w pigułce (wyciąg z książki "Kuchenny elementarz…”)
To moja forma powitania – prezent dla tych, którzy prawdopodobnie trafili na moją stronę pierwszy raz i dopiero poznają moje produkty.
Ale uwaga – to nie jest oferta „na zawsze”.
⏰ Dostępna jest tylko przez 30 minut dla najbardziej zmotywowanych do zmiany – potem bonusy znikają bezpowrotnie.
(najniższa cena z ostatnich 30 dni – 37 zł)
Jeżeli z jakiegoś powodu stwierdzisz, że to jednak produkt nie dla Ciebie, to możesz zwrócić go w przeciągu 14 dni od zakupu.
Płatności w moim sklepie realizowane są przez Przelewy24, tPay oraz Stripe, co gwarantuje bezpieczeństwo i szybkość transakcji. Sama wybierasz, czy wolisz płatność szybkim przelewem online, BLIKiem, czy np. PayPo.
Produkty elektroniczne w moim sklepie otrzymujesz od razu po złożeniu zamówienia. Plik do pobrania poradnika znajdziesz w mailu z potwierdzeniem zamówienia.




🧠 Klarowne, praktyczne wskazówki, które możesz wdrożyć od razu – bez teorii, bez lania wody.
📊 Ilustrowane ściągi – wydrukuj, powieś je na lodówce i korzystaj z nich codziennie.
🧊 Zasady mrożenia i rozmrażania, które ratują smak i teksturę jedzenia.
📦 Pomysły na organizację kuchni, które pomagają zużywać wszystko na czas – i niczego nie wyrzucać.
🌿 6 naturalnych metod konserwacji, dzięki którym Twoje zapasy będą świeże bez chemii.
✅ Pyszne naturalne zapasy na jesień i zimę.
✅ Koniec z wyrzutami sumienia przy wyrzucaniu jedzenia.
✅ Nawet 3600 zł rocznie więcej w Twoim portfelu.
✅ Więcej miejsca, porządku i spokoju w Twojej kuchni.
✅ Więcej czasu – mniej chaosu i nieplanowanych zakupów.
(najniższa cena z ostatnich 30 dni – 37 zł)
Copyright © 2025 Sezonologia | IDEA ART